Tsenguluso ya u tenda kha u via kha Tshivenda - Netshiavha, Avhatakali Rosemary (University of Limpopo, 2013)
Ngudo iyi yo sengulusa u via kha Tshivenḓa. Hu na nḓila nnzhi dzine u tenda kha u via ha itelwa zwone. U tenda kha u via ndi zwa ndeme kha mvelele ya Tshivenḓa. Fhedzi maitele aya a u via a vhonala a si avhuḓi, nahone a tshi khou lwiwa nao uri a fhele.
Thesis (MA. (Translation Studies and Linguistics)) --University of Limpopo, 2013
Keywords: Ritual murders; 364.15230968; Blood accusation; Murder -- South Africa -- Limpopo