Mabopi ke dikokwane tsa tlhalosontsi : kahlaahlo ye e tseneletsego ya tlhalosontsi ye e tliswago ke mabopi - Sono, Beatrice Ramatsobane (University of Limpopo, 2014)
Refer to document
Thesis (M. A. Linguistics) -- University of Limpopo, 2014
Keywords: Sepedi language; Nothern Sotho language