Ku tsan'wiwa ka timfanelo ta vamanana eka tsalwa ra ndlandlalati ya malenga ra A.D. Mahatlane na Nkhavi wa le Ndzhaku ra N.B. Mkhari - Hobyani, Tinyiko Sarah (My University, 2012)
Refer to the document
Thesis (M.A. (Ndzawulo ya Xitsonga)) -- University of Limpopo, 2012
Keywords: Women abuse; Women in literature; Tsonga literature; Women -- Abuse of -- South Africa; Tsonga literature; Women's rights