Nkanelo wa nkoka wa vukosi bya ndhavuko eka nkarhi wa sweswi hi ku kongomisa eka vukosi bya ka Muhlaba - Hlungwane, Rose (My University, 2013)
Refer to document
Thesis ( M.A. (African Languages)) --University of Limpopo, 2013
Keywords: Traditional leaders; Leadership -- Cross-cultural studies